Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Солен тиквен пай

Солен тиквен пай
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Срежете тиквата на две и я сложете двете половинки в тава върху хартия за печене, леко овкусени със сол и пипер, с кората нагоре. Тиквата се пече около 25 минути на 200 С.

  • 2

    През това време в тиган се запържват лука и каймата за около 5 минути. След това намалете огъня и добавете доматената салца, спанака, чушките (наситнени), ябълковото пюре и подправките. Гответе няколко минути и свалете от котлона. 

  • 3

    Когато тиквата е изпечена и изстинала, с вилижа отделете вътрешността й. Сложете в купа и смесете с каймата, прибавете и 3 разбити яйца. 

  • 4

    Прехвърлете в подходяща тава и печете около 1 час. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...