Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сос "Ремюлад"

2
Сос "Ремюлад"
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 3.4
(базиран на 11 отзива)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Ситно нарязания и бланширан лук, нарязаните сварени белтъци и краставички и претритото през сито филе се прибавят към майонезата

  • 2

    Разбърква се и се добавят захарта, оцета, горчицата, черния пипер и магданоза, нарязан на ситно и се разбърка отново. Сосът се поднася с варена риба, печени меса и птици и варени яйца и като дресинг към салати.

Коментари(2)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
2
Отговор на коментар #1 от Станислава Михайлова:
аз точно се чудих към какво да добавя такъв сос,но твоята идея ми допада
1
Мисля да го опитам като дресинг на салата .Мисля , че ще стане доста вкусно ако добавя този дресинг в зелената салата .
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Двуцветен домашен крем с банани
    20 мин.
  • Веган „Чийзкейк“ със сушени домати и пролетни подправки
    20 мин.
  • Германска картофена салата
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...