Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Спаначено руло със сьомга и сирена

Спаначено руло със сьомга и сирена
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене. Настържете пармезана и го разпределете върху хартията. 

  • 2

    В купа разбийте яйцата с миксер. Към тях добавете нарязания на ситно спанак и настъргания кашкавал. Овкусете със сол и пипер, разбъркайте и изсипете върху хартията с пармезан. Печете 10-тина минути на 200 С. 

  • 3

    После оставете да се охлади напълно. Покрийте блата с голямо парче кухненско фолио и го обърнете, така че хартията за печене да се пада от горната страна. Внимателно я отстранете, така че блатът да остане само върху прозрачното фолио. 

  • 4

    Намажете го добре с крема сирене (може да използвате крема сирене с подправки). Отгоре подредете парчетата сьомга и навийте на руло, като си помагате с фолиото. 

  • 5

    Приберете в хладилник за поне 6 часа (заедно с фолиото). 

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите,...
  • Зелник, ама най-лесният на света!
  • Малки кашкавалени соленки :)
  • Всеки ще се зарадва на подобна изненада, щом има шоколад!
  • Ароматни, плодови мъфини за съботна закуска
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D