Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Стек по швейцарски в тенджера за бавно готвене

3
Стек по швейцарски в тенджера за бавно готвене
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете стековете на парчета. Сложете месото в тенджера за бавно готвене, добавете нарязаните чушки, лука.

  • 2

    В малка купа смесете супата, салцата, брашното и горчицата. Разбъркайте и излейте върху месото и зеленчуците.

  • 3

    Покрийте и гответе на бавен огън за 9-10 часа или на силен огън за 4-5 часа. Ако желаете, сервирайте в картофено пюре.

Коментари(3)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
3
poli asenova
02.06.2014 | 10:13
Ще се възползвам от рецептата.
2
poli asenova
02.06.2014 | 10:12
Вкусно предложение според мен.
1
zvetanka ivanova
31.05.2014 | 16:46
Допадна ми това предложение.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...