Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Стомна-кебап

1
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.4
(базиран на 14 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се нарязва на малки късчета и се поставя в стомна
  • 2 Прибавят се ситно нарязаните лук, магданоз, чубрица и джоджен и дребно нарязаните домати
  • 3 Поръсват се с брашното, мазнината, черен пипер и сол на вкус
  • 4 Разбъркват се и се заливат с топла вода
  • 5 Стомната се запушва, заравя се в жар и се задушава около 2 часа.
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Qna Kirkova
01.04.2013 | 17:36
Звучи супер,ще заместя агнешкото със свинско обаче!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Спаначено песто
    < 10 м.
  • Домашен бананов шейк
    < 10 м.
  • Картофи с кимион
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...