Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Стомна-кебап

1
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 2.4
(базиран на 14 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се нарязва на малки късчета и се поставя в стомна
  • 2 Прибавят се ситно нарязаните лук, магданоз, чубрица и джоджен и дребно нарязаните домати
  • 3 Поръсват се с брашното, мазнината, черен пипер и сол на вкус
  • 4 Разбъркват се и се заливат с топла вода
  • 5 Стомната се запушва, заравя се в жар и се задушава около 2 часа.
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Qna Kirkova
01.04.2013 | 17:36
Звучи супер,ще заместя агнешкото със свинско обаче!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Тайландска супа "Том Ка Гай"
    20 мин.
  • Комбас
    20 мин.
  • Свински врат на скара
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...