Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Супер пикантни ребърца

5
Супер пикантни ребърца
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 175 С. Нарежете ребърцата на порции, увийте ги във фолио и печете за час и половина. Като накрая ги освободете в фолиото за малко да се запекат.

  • 2

    Прехвърлете ребърцата в голям съд.

  • 3

    В купа смесете кафявата захар, кетчупа и соевия сос, соса Уорчестър, рома, чили соса, горчицата, чесъна и пипера. Разбъркайте добре.

  • 4

    Покрийте ребърцата с пикантната марината и оставете на стайна температура за 1 час.

  • 5

    Загрейте грила на средна температура. И печете за около 30 минути.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
kalinka kalinkova
11.09.2013 | 08:57
Добре изглеждат, ще пробвам рецептата.
4
elena atanasova
10.09.2013 | 08:41
Така овкусени смятам ще се супер.
3
elena atanasova
10.09.2013 | 08:40
Ще си ги приготвя по рецептата.
2
Qna Kirkova
09.09.2013 | 16:50
Ще станат невероятно вкусни.
1
Qna Kirkova
09.09.2013 | 16:50
как ми се приядоха...:)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Палачинки от 3 съставки
    20 мин.
  • Лесни солени мъфини
    20 мин.
  • Хрупкава риба с аромат на лимон
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...