Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сушено Месо по Ямболски

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2.6
(базиран на 7 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се нарязва на едри парчета и се вари в подсолена вода до полуомекване
  • 2 Отцежда се, слага се в тави и се суши в слаба пещ (фурна)
  • 3 Съхранява се на сухо място в платнен чувал.
продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Гроздово смути
    < 10 м.
  • Спагети ал аматричана
    30 мин.
  • Хумус с нахут и червени чушки
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...