Феновете на суши са наистина многобройни.
Но, ако все пак предпочитате друго месце (a не риба), то ние ще ви покажем едно много интересно решение за суши с кайма и бекон.
Ха! Приковахме ли вниманието ви?
Да, точно така, правилно чухте – бекон, кайма, малко кашкавал, натрошен корнфлейкс или тортила чипс за хрупкавост, малко люспи от дехидратиран (сушен лук)...
Иии след това си облизвате пръстите гарантирано.
Последователността на направа ще видите с помощта на снимките.
Трябва да се снабдите с бамбукова рогозка за суши и, разбира се, с необходимите продукти.
*Количеството на продуктите зависи от бройката, която искате да получите.
Разстелете рогозката на масата или плота с късата й страна към вас, след това наредете лентите бекон плътно една на друга, отново с късата им страна към вас.
Сложете предварително овкусена със сол и пипер кайма, притиснете добре. Наредете тънки парчета кашкавал.
Навийте рулата с помощта на рогозката, като пристягате, за да се получат хубави парчета суши.
Остана само да ги запечете на грила. Намажете ги с малко сос за барбекю и печете за 5 минути. След това намажете със сос още един път.
Сега по желание можете да оваляте сушито в натрошен чипс от тортила питки (начос, както също е известен). И за финален разкош поръсете със сушен лук на люспи.
снимки:youtube
Е, имате ли нещо да кажете за тази невероятна рецепта??? Ние имаме да кажем само едно – Ммм, време е за готвене :)