Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Сьомга в пергамент

5
Сьомга в пергамент
Източник: Люба Грънчарова
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Вземете цяло парче сьомга с кожата. В тавичка сложете по-голямо парче хартия за печене, за да може да направите плик.

  • 2

    Поставете сьомгата с кожата надолу. Посолете със сол и черен пипер.

  • 3

    Отгоре наредете каперси, ситно нарязан лук и кубчета замразен спанак. 

  • 4

    Хванете двата края на хартията, загънете да се получи плик и сложете рибата да се пече 30 мин. на силна фурна.

продукти
Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
Qna Kirkova
17.05.2013 | 19:44
Отговор на коментар #1 от zvetanka ivanova:
И аз не съм,но мисля да пробвам.
4
Qna Kirkova
17.05.2013 | 19:44
Божествено изглежда.
3
тихомира илиева
06.03.2013 | 15:47
Страхотно и вкусно е това предложение.
2
poli asenova
05.03.2013 | 22:29
Изкушавам се да опитам.
1
zvetanka ivanova
05.03.2013 | 19:26
Не съм опитвала, но ми изглежда страхотно.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Ябълково вино
    < 10 м.
  • Фъстъчени бисквитки с шоколадов център
    30 мин.
  • Медени скариди върху салата
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D