Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Телешки джолан по италиански

1
Телешки джолан по италиански
Източник: Люба Грънчарова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
90 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Вземете 2 шайби телешки джолан. Посолете със сол и черен пипер. Поръсете месото с брашно, изпържете от двете страни. Извадете месото.

  • 2

    В същата мазнина задушете ситно нарязания чесън и лук. Сипете 1 чаша вода и доматения сок. Върнете месото. Подправете със сол и черен пипер. Оставете ястието да къкри на тих огън, докато кокалът се отдели от месото. Накъсайте босилека и сложете в соса.

  • 3

    Сварете 1 пакет паста от късите видове. Прецедете и сипете в голяма чиния, отгоре сложете месото със соса. Настържете пармезан и сервирайте.

Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Интересно и вкусно италианско предложение!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Засищаща салата с киноа и боб
    < 10 м.
  • Сьомга на фурна с 2 гарнитури
    40 мин.
  • Сладки безглутенови мъфини (3 съставки)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...