Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Телешки (свински) стек - Турбито

Телешки (свински) стек - Турбито
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Сезон:есен, зима
Кулинар:
Рейтинг: 2.5
(базиран на 13 отзива)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Оформете месото на порции и го начукайте

  • 2

    Поръсете го със сол и черен пипер

  • 3

    Оваляйте го в брашно и панирайте

  • 4

    Поставете го в съда и върху него наредете нарязаните шунка и гъби (стерилизирани)

  • 5

    Залейте с мазнината и бульона

  • 6

    След това задушете ястието в микровълновата фурна около 20 минути.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Рибена супа с праз лук
    20 мин.
  • Дип за бисквитки
    < 10 м.
  • Нещо като Паеля (бърза версия)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусните чушки бюрек!
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...