Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Телешки стек по филипински

Телешки стек по филипински
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Националност:азиатска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Телешкото се нарязва на много тънки пържолки. Маринова се със соевия сос, сока от лайм и черния пипер. Оставя се така поне 1 час. 

  • 2

    Лукът се нарязва на колелца и отделните кръгчета се отделят едно от друго. 

  • 3

    В тиган се загрява зехтина и се слагат лучените кръчгета, докато поомекнат. 

  • 4

    После се отделят настрани, а в същия тиган се запържват от двете страни телешките пържолки. Когато и те са готови, в тигана се изсипва останалата марината и се оставя за кратко да се сгъсти. 

  • 5

    Върху предварително сварен бял ориз се слагат няколко от телешките пържолки, отгоре лук и се залива с получения сос. За допълнителна свежест може да се полее с още сок от лайм. 

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Солен кекс II
    30 мин.
  • Свеж полъх
    15 мин.
  • Чилакилес (Мексико)
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...