Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Тилапия с пармезан

Тилапия с пармезан
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    *Използвайте филе от риба тилапия, но ако предпочитате друг вид, може да го замените. 

  • 2

    Загрейте фурната, намазнете тава за печене и сложете алуминиево фолио. 

  • 3

    В малка купа смесете пастъргания пармезан, маслото, майонезата и лимоновия сок. Поръсете с босилек, пипер, лук на прах и сол на вкус. Разбъркайте добре и оставете настрана. 

  • 4

    Сложете филетата риба в тавата, печете за няколко минути, като сложите тавата високо във фурната. Обърнете филетата и печете и от другата страна. Извадете тавата, полейте рибата със соса. Печете за няколко минути до хрупкавост на коричката. 

продукти
Подобни рецепти от форума
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...