Яйцата разделяме на жълтъци и белтъци.
Жълтъците заедно със захарта разбиваме добре, после добавяме прясното мляко, олиото, преситените брашно, какао и бакпулвер.
Белтъците с щипка сол разбиваме на сняг и постепенно добавяме към другата смес. Печем във форма, която е с отвор по средата и по възможност с диаметър 24 см.
Фурната е на 180 С, като след около половин час се намалява на 150 С и се пече до суха клечка.
След като изстине блата се изрязва 1 см. от горната част, след което с помощта на нож и лъжичка се издълбава "тунел", чиито "стени" трябва да са по 1см. дебели.
Издълбаният тунел намазах с малко сладко от сливи в основата, сложих малко от пудинга, след това банан, разрязан на половина, и пак пудинг до запълване на тунелчето.
Пудингът се приготвя по указаната рецепта на опаковката, но с по-малко прясно мляко, за да се получи по-гъст.
Изрязаната горна част на блата намазваме с течен шоколад и с леко притискане се напасва върху тортата, за да не личи разреза.
Отново измазваме с течен шоколад, поръсих и кокосови стърготини. Слага се да стегне в хладилника за няколко часа.