Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Треска по креолски

Треска по креолски
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте филетата треска, подсушете ги ги нарежете на кубчета от по 2 см, после ги напръскайте с лимоновия сок и ги оставете да го поемат за 15 мин.

  • 2

    След това ги подсушете и ги посолете.

  • 3

    Отцедете царевицата и нарежете на ситно бекона. Запържете царевицата в сгорещено масло и я посолете. Извадете я и запържете бекона. Сложете филето от треска в средата на намаслена тава, а около него - царевица и бекон, покрийте с фолио тавата.

  • 4

    Печете рибата 25-30 мин във фурна при температура 225-250 С. Гарнирайте с магданоз и сервирайте с варени картофи или пържени по желание.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...