Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60
Рецепти (1)
Любопитно (32)
новини
от Нели Минчева | 09 ноември 2012 | 16:30
Както е тръгнал да се променя климатът, в бъдеще постепенно ще намаляват районите по света, които са подходящи за отглеждането на кафе от сорта Арабика. Според изследване на британското Кралско ботаническо дружество,...
съвети
от Симона Иванова | 25 февруари 2015 | 16:14
Кървавицата е вид наденица, приготвена от прясно изцедена животинска кръв (дефибринирана) и различни видове месо.   Домашната кървавица е традиционно българско "мезе". Оказва се обаче, че "кървавата наденица" се...
с нож и вилица по света
от Мартина Николова | 02 януари 2014 | 16:40
Гночи или ньоки, както са по-известни у нас, представлява макаронено изделие, което може да се направи на основата на картофи, брашно, грис, смесица от брашно, яйце и сирене, някъде се слага и галета в...
с нож и вилица по света
от Kulinar.bg | 16 януари 2018 | 11:53
Поничката е любимо изкушение на целия свят. Тя е известна в много страни, в които придобива различни форми и наименования.   Основата на рецептата обаче винаги е една и съща – тесто, запържено в много...
Речник (14)
от
Ядката кашу остава обвита в ципа, която няма друг начин как да бъде премахната, освен на ръка
от
Маракуята е увивно растение, идващо от Бразилия, Парагвай, Уругвай и Северна Аржентина. Другото му име е "плод на страстта”, така го наричат в САЩ и Великобритания, а в Южна Африка е познато с името "лилава...
Вътрешната част на фейхоата много напомня тази на гуава. Текстурата на пулпата я прави подходяща за козметичната индустрия, където се използва като основа на ексфолианти.
от
Поради многото омега-6 мастни киселини в бразилските фъстъци, обелените ядки бързо гранясват
Празници (0)
 
Няма намерени резултати, но може да разгледаш всички празници.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1