Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60
Рецепти (17)
> 90 м.
Рейтинг: 4.8/12
40 мин.
Рейтинг: 5/24
30 мин.
Рейтинг: 5/3
Любопитно (28)
съвети
от Милена Димитрова | 09 май 2014 | 11:50
Не знаем кой, кога и къде се е сетил да приготви бисквитена торта за първи път, но наистина сме му много благодарни!   Ако за пример вземем италианския десерт тирамису, който също може да се нарече вид бисквитена...
съвети
от Мартина Николова | 26 май 2014 | 11:06
Разходката ни в кухнята на Джузепе Ломушо продължава.   Интересът към най-известния италиански десерт – неповторимото тирамису, е завидно голям по целия свят. И тази тенденция е абсолютно...
съвети
от Мартина Николова | 23 май 2014 | 13:00
Нееднократно съм споделяла с вас любовта си към италианската кухня. Именно затова не пропускам удобен момент да се доближа до автентичния й вкус.   Имах удоволствието да прекарам няколко незабравими часа в...
съвети
от Мартина Николова | 03 юни 2014 | 14:31
Днес ще завършим "разходката" си в кухнята на Джузепе, с която надявам се, съм успяла да предам атмосферата в една италианска кухня. Както и уютът, гостоприемството и любовта към храната, присъщи само на един...
Речник (3)
от
Сиренето е окачествено като традиционен регионален хранителен продукт
от
Какво предизвиква споровете около него? Каква е оригиналната рецепта и защо всяка импровизация се наказва строго от кулинарните пуритани?
от
Технологията на приготвяне е усъвършенствана от римляните. За да получат повече видове сирене, те използвали мляко от различни видове животни, билки и подправки
Празници (0)
 
Няма намерени резултати, но може да разгледаш всички празници.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1