Обожаваме лучени кръгчета, паниран лук, както искате, така го наричайте. Но едно е сигурно – винаги, ама винаги е супер вкусно.
Е, съществува схващането, че тези лучени кръгчета, които се предлагат в ресторантите са по-вкусни, някакси, и у дома не бихме могли да ги докараме така сполучливо, но не е така.
Даже е още по-препоръчително да си приготвим в домашни условия лучени кръгчета, за да сме сигурни в начина на направа.
Започваме с една рецепта за паниран лук, която можем да наречем базова. В панировката има само яйца, брашно и бакпулвер. За 20-тина минути имате супер вкусно предястие или мезе за бирата.
Следващата рецепта е за гарнитура от паниран лук. Тук интересното е, че в панировката има само яйчен белтък. Интересен метод и определено сполучлив.
И 3-та рецепта за лучени кръгчета, в която има мляко и бира. Това е гаранция, че на финала ще имаме най-меките и пухкави лучени кръгчета на света.
Изберете рецептата, която най-много ви допада и си панирайте лучени кръгчета още тази вечер.