Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Фабада Астуриана

Фабада Астуриана
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    В голяма тенджера (не по-малка от 6 л.) се слага фасулът и месото (без наденицата и кървавицата), добавят се и дафинов лист, черeн пипер, червен пипер и шафран.

  • 2

    Залива се с 2.5 л вода и се слага да заври. След като заври, се намалява и се оставя да къкри на бавен огън за 2 ч.

  • 3

    Когато месото е готово, се изважда джоланът и се обезкостява.

  • 4

    Чесънът се запържва в зехтина, отцежда се и се добавя към яхнията. В останалата мазнина се запържват надениците и кървавицата, след което се добавят към яхнията. Добавя се сол, ако е необходимо.

  • 5

    Сервира се горещо.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Животът е твърде кратък, за да го споделяте с личности, които сякаш изсмукват живеца от вас. Ако някой ви иска край себе си, ще...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...