Смесете нарязаните на кубчета домати с кориандъра в купа. В отделна купа смесете авокадото с две супени лъжици сок от изстискания лайм.
Телешкото месо, нарязано на лентички, се поръсва обилно с подправките и една супена лъжица олио или зехтин.
Оставащата мазнина се загрява (на висока степен) в тиган, в която се запържва лукът, поръсен с лютия червен пипер или ситно нарязаните червени люти чушлета. Пържи се докато лукът не омекне.
Сместа се изсипва в съд с капак, за да остане топла. На по-слаб огън се приготвя месото, според вашите собствени предпочитания.
Готовото телешко се смесва с лука и останалия сок от лайм.
Накрая затоплете тортиите. Сервирайте ги, като отгоре им сложите от всички продукти, плюс резенчета лайм.
Ако не откриете тортии, може да заместите с арабски питки. Ястието може да бъде овкусено със сос барбекю или друг сос по избор. Moже да бъде сервирано и като дюнер.