Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Филе от морски език с галета

4
Филе от морски език с галета
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
15 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте филетата от морски език, подсушете ги, напръскайте го с лимонов сок, оставете за 30 минути да поемат. След това го овкусете със сол и пипер.

  • 2

    Потопете филетата в 50 г масло и ги оваляйте в галета. Осталото го сгорещете на котлона.

  • 3

    Изпържете филетата до златисто по 5-6 минути от всяка страна.

  • 4

    Гарнирайте с бадеми и сервирайте веднага.

Коментари(4)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
4
gabriela gabrielova
11.06.2014 | 09:16
Отговор на коментар #2 от kalinka kalinkova:
Аз също бих пробвала.
3
gabriela gabrielova
11.06.2014 | 09:15
Отговор на коментар #1 от kalinka kalinkova:
Това е филе от морски език, има го по веригите.
2
kalinka kalinkova
10.06.2014 | 09:08
Интересно е това предложение и ми се иска да го опитам.
1
kalinka kalinkova
10.06.2014 | 09:08
Какъв е този морски език?!
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...