Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Френч тоуст с изненада

10
Френч тоуст с изненада
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Направете джобчета на дебелите филии хляб, по възможност френски. Може да използвате питки.

  • 2

    В голяма купа смесете сиренето рикота, изварата и сиренето крема. Добавете захарта и ванилията и разбийте.

  • 3

    Със сместа намажете вътрешната част на джобчетата.

  • 4

    Разбийте яйцата с млякото. Потопете филиите в сместа.

  • 5

    Загрейте тиган със зехтин. Запържете филиите от двете страни, за по 3-4 минути, или докато хванат златиста коричка.

  • 6

    Можете да сервирате с мед или кленов сироп.

  • 7

    Припомнете си историята на пържените филийки.

Подобни рецепти от форума
Коментари(10)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
10
poli asenova
27.08.2013 | 10:01
Отговор на коментар #3 от elena atanasova:
Смятам и аз да опитам.
9
gabriela gabrielova
26.08.2013 | 09:57
Отговор на коментар #8 от Десислава Николова:
Смятам и аз да опитам.
8
прекрасна идея..Задължително ще се пробва
7
vili deneva
23.08.2013 | 20:06
Отговор на коментар #4 от stefaniika koleva:
Така ми звучи и на мен.
6
vili deneva
23.08.2013 | 20:05
Допадна ми идеята.
5
kalinka kalinkova
23.08.2013 | 15:43
Ще пробвам да приготвя тази рецепта.
4
stefaniika koleva
22.08.2013 | 20:36
Ще бъде много вкусно.
3
elena atanasova
22.08.2013 | 10:33
Ще се пробвам да го приготвя.
2
elena atanasova
22.08.2013 | 10:33
Мисля, че ще ми хареса това предложение.
1
pepi damjnova
21.08.2013 | 20:10
Изглежда вкусно.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Млечен крем с гарнитура
    15 мин.
  • Треска, панирана с бира
    15 мин.
  • Нудълс със сирене
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
  "Виното става по-добро с възрастта. Колкото повече остарявам, толкова повече го оценявам." Анонимно  
  • А какво е есента без тиквените сладкиши?
  • Време е за канелените сладкиши с орехи
  • Сладките салами са едни от най-вкусните десерти :)
  • Телешко месце с гарнитура от авокадо, картофки и свежа салата
  • Картофки, ама по-така ;)
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D