Поръсете хлебчетата ги със сол, зехтин и риган.
Намачкайте и навлажнете лист хартия за печене и отново го загладете. подредете отгоре хлебчетата и ги увийте.
поставете ги на най-ниското ниво на фурната, за да се затоплят малко.
изсипете киселото мляко в купа, добавете соса и разбъркайте.
Полейте със съвсем малко зехтин и добавете няколко листчета магданоз и люта чушка.
Сложете хумуса в чиния, направете кладенче в средата и сипете зехтин вътре.
Можете сами да си приготвите хумус, вижте тази рецепта.
Овкусете със сол, черен и червен пипер, сока на половин лимон. Сервирайте.
Рецептата е от книгата " Моето меню за 30 минути" на ИК "Хермес".
Рецептата е прекасно допълнение към Aгнешки котлети по марокански.