Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Хрупкаво прошарено свинско

Хрупкаво прошарено свинско
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Използвайте голямо парче свинско месо, което има месо от едната страна и мазнина от другата - от гърба, корема или суров бекон.

  • 2

    Подправете добре от двете страни със сол, черен и червен пипер. Увийте в хартия за печене, след това два пъти увийте във фолио. Сложете в тава и печете 5-6 часа на 100 С. После охладете.

  • 3

    След това извадете, нарежете на парчета и откъм мазната част направете тънки малки разрези - във форма на решетка. 

  • 4

    Всяко парченце запържете в тиган от двете страни. Сложете първо с мазната част надолу. За да стане още по-хрупкаво, сложете върху месото нещо тежко, за да го притиска към тигана. 

  • 5

    Сервирайте с гарнитура по желание, но пюрето подхожда най-много.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...