Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Хрупкаво прошарено свинско

Хрупкаво прошарено свинско
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    * Използвайте голямо парче свинско месо, което има месо от едната страна и мазнина от другата - от гърба, корема или суров бекон.

  • 2

    Подправете добре от двете страни със сол, черен и червен пипер. Увийте в хартия за печене, след това два пъти увийте във фолио. Сложете в тава и печете 5-6 часа на 100 С. После охладете.

  • 3

    След това извадете, нарежете на парчета и откъм мазната част направете тънки малки разрези - във форма на решетка. 

  • 4

    Всяко парченце запържете в тиган от двете страни. Сложете първо с мазната част надолу. За да стане още по-хрупкаво, сложете върху месото нещо тежко, за да го притиска към тигана. 

  • 5

    Сервирайте с гарнитура по желание, но пюрето подхожда най-много.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Много бърза къпана баница
    30 мин.
  • Грис халва
    20 мин.
  • Салата с рукола и варени яйца
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...