Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Хрупкаво шарено свинско

Хрупкаво шарено свинско
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Сезон:зима
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Пуснете фурната на 100 С.

  • 2

    Поръсете месото със сол, ако не е осолена, и двата вида пипер. Завийте месото в пергаментова хартия. След това го завийте в алуминиево фолио. Сложете в тава за печене.  

  • 3

    Печете за около 6 часа. Оставете да се охлади, нека достигне стайна температура. След това сложете в хладилника за през нощта.  

  • 4

    Отвийте месото, запазете мазнината, ако има такава в хартията. Нарежете на продълговатите парчета, направете рещетка по повърхността на парчетата и поръсете с още малко червен пипер по желание.  

  • 5

    Загрейте отделената мазнина и зехтина в тиган, затоплете месото. Сервирайте върху канапе от картофено пюре и свежа салата от зеленчуци по желание.  

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Десерт с боровинки, сладолед и сметана
    15 мин.
  • Топла салата с картофи и брюкселско зеле
    15 мин.
  • Най-лесната рецепта за пъстърва
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Ядете ли фаст фууд?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...