Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Царевица на тиган с къри и масло

Царевица на тиган с къри и масло
Източник: Светла Иванова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
20 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сварявате царевицата.

  • 2

    Смесвате маслото, кърито и солта и с четка намазвате царевиците.

  • 3

    Загрявате добре сух грил-тиган. Нареждате царевиците и ги оставяте да се пекат, като ги обръщате от време на време или търкаляте в тигана.Трябва да се получат изгорели следи по царевицата.

  • 4

    Ако се прекали с маслото, ще пуши повече, защото маслото ще изгори много бързо. Затова царевиците трябва само леко да се намажат. 

  • 5

    Накрая имате ароматни и вкусни печени царевички.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Бърза камбала със зеленчуци
    40 мин.
  • Сангрия с бяло вино
    < 10 м.
  • Млечен крем от тиква
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...