Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Чатни от пъпеш и праскови (Индия)

1
Чатни от пъпеш и праскови (Индия)
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:азиатска кухня
Сезон:лято
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 2 отзива)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Обелете пъпешите и прасковите. Отстранете костилките и семената

  • 2

    Нарежете ги на кубчета. Сложете всички продукти в тенджера

  • 3

    След като кипнат, варете 20 минути на тих огън

  • 4

    След това исипете готовото чатни в стерилизирани буркани с винтови капачки

  • 5

    Обърнете ги надолу и ги оставете да престоят така 20 минути

  • 6

    Може да ги съхранявате 1 месец в хладилник.

продукти
700 гр.пъпеш
500 гр.праскови
400 гр.захар
200 с.л.оцет
Коментари(1)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
1
Anna Vasileva
15.02.2013 | 16:35
какви са тези чатни?
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D