Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Чомлек-кебап - Сапарева баня

Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Кулинар:
Рейтинг: 3.8
(базиран на 6 отзива)
време
порции
Промени
Начин на приготвяне
  • 1 Месото се почиства от костите, нарязва се на парчета и се задушава в мазнината и малко вода заедно със ситно нарязания лук
  • 2 Прибавят се червения пипер и брашното и се разбърква
  • 3 Залива се с малко бульон или топла вода, посолява се на вкус и се оставя да ври на тих огън
  • 4 Когато месото омекне се прибавят нарязаните на кубчета картофи и чесън, дафиновия лист, черен пипер и сол на вкус, лютивите пиперки и виното.
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...