Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Чорба с агнешко месо

Чорба с агнешко месо
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
80 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Костите се заливат в 4 чаени чаши вода, слага се сол и оцет и се варят за 40 минути.

  • 2

    Отварата се прецежда. Прибавя се нарязаното на малки късчета месо и нарязаните на ситно морков, керевиз и лук и се варят 20 минути.

  • 3

    Долива се 2 чаени чаши вода, пуска се оризът и чорбата се вари още 15-20 минути.

  • 4

    Застройва се с яйце и мляко и се наръсва с пипер и пресните подправки.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Глазирани ябълкови резенчета
    30 мин.
  • Паста със сусам
    15 мин.
  • Глазирано и гриловано свинско
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...