Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Шницели от кайма

23
Шницели от кайма
Източник: lili cekova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 3 отзива)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Омесваме всички продукти много добре, така че да се получи каша, малко по- гъста от боза.

  • 2

    След което, с помоща на черпак, изсипваме по малко от сместа в сгорещено олио и запържваме от двете страни.

Коментари(23)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
23
Веселина Гатева
07.09.2014 | 20:17
Това шницели ли са или вид палачинки.Ами стават мазни като пържите каша.Думата "шницел"предполага паниране последователно с яйце и брашно или галета.
22
Svetlozara
04.12.2013 | 13:18
i az taka gi pravq
21
kalinka kalinkova
15.05.2013 | 09:40
Стават вкусни шницелите, приготвени по този начин.
20
elena atanasova
14.05.2013 | 09:36
Често ги приготвям и аз.
19
zvetanka ivanova
13.05.2013 | 23:06
Ще си запиша рецептата.
18
poli asenova
13.05.2013 | 09:53
И аз така ги приготвям, това е начинът!
17
stefaniika koleva
10.05.2013 | 17:23
Отговор на коментар #14 от ива:
Еха супер.
16
stefaniika koleva
10.05.2013 | 17:22
Благодаря за идеята. Още утре ще ги направя.
15
Пияно пиле
10.05.2013 | 16:39
тези шницели са ужасни :) разпльокани кюфтета!
14
ива
10.05.2013 | 13:35
Отговор на коментар #13 от gabriela gabrielova:
И бяло винце. Размечтахме се.
13
gabriela gabrielova
10.05.2013 | 11:47
И с прясна салатка ще стане страхотно.
12
тихомира илиева
09.05.2013 | 21:10
Отговор на коментар #2 от ана:
И аз обичам и предпочитам да си ги направя, а не да купувам готови.
11
тихомира илиева
09.05.2013 | 21:09
Стават много вкусни.
10
lili cekova
09.05.2013 | 17:48
Аз ги пържа в много малко мазнина и изобщо не ми стават мазни.
9
Vqra Petrova
09.05.2013 | 16:46
Отговор на коментар #5 от Гергана Минчева:
И каква е тази толкова умна техника, дори и в/у салфетка пак стават мазни, това е положението, като патладжана,колкото и да го стискаш-остава мазен :РР
8
Лиляна Терзиева
09.05.2013 | 16:37
Отговор на коментар #6 от Samoela Petkova:
Хахах и аз това щях да и напиша :)
7
Лиляна Терзиева
09.05.2013 | 16:36
Много ги обичам тези шницели :)
6
Samoela Petkova
09.05.2013 | 16:21
Отговор на коментар #5 от Гергана Минчева:
е сподели техниката де :)
5
Гергана Минчева
09.05.2013 | 16:08
Отговор на коментар #3 от Ralica Hristova:
Аз ги правя не чак толкова мазни . Има си техника :)
4
Гергана Минчева
09.05.2013 | 16:07
Страшно много обича шницели :)
3
Ralica Hristova
09.05.2013 | 16:01
не са лоши,но стават много мазни, аз ги правя точно по същия начин,ама гледам възможно най-рядко да се случва.
2
ана
09.05.2013 | 15:56
Обичам такива шницелки!
1
Много обичам шницел :)
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пилешко, глазирано с балсамов оцет
    15 мин.
  • Картофена салата с бекон
    20 мин.
  • Руски чаени сладки
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...