Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Яхния от праз и наденица

Яхния от праз и наденица
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
50 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте и почистете праза, срежете стръковете по дължина, а после - на парчета, дебели 1 см.

  • 2

    Почистете морковите и ги нарежете на кръгчета. Обелете и нарежете на дребно целината, картофите и лука. Нарежете бекона на куббчета.

  • 3

    Сгорещете олиото, запържете бекона, добавете зеленчуците, освен праза, и ги бъркайте от време на време. Добавете бульона и надениците. Като зарви, овкусете със сол и пипер.

  • 4

    Като заври отново, варете 15-20 минути на тих огън. Доовкусете и преди сервиране, поръсете с магданоз.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата от печени пиперки
    15 мин.
  • Сладко-пикантно тако
    20 мин.
  • Кисело мляко с бисквити и сладко
    < 10 м.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Хората се променят, когато получат каквото искат. Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични. Но един ден, когато се...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...