Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пандишпанена торта Виктория

Пандишпанена торта Виктория
Източник: youtube.com
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Включете фурната да се загрява на 170 С. Сложете решетката в средата на фурната. Намазнете и застелете с хартия за печене две 18-сантиметрови форми за торта. 

  • 2

    Пресейте брашното и добавете яйцата, масло 150 г и сухата ванилия. Разбийте яйцата хубаво и го добавете към сместа. Разбъркайте с дървена лъжица. 

  • 3

    Разпределете в двете форми. Печете за 30-40 минути. *Ако не се събират двете форми, трябва да ги изпечете една след друга. 

  • 4

    Оставете да се охладят на решетка.

  • 5

    За крема: смесете пудрата захар с останалото масло и есенцията ванилия. Разбийте хубаво с миксер. 

  • 6

    Намажете със сладко двата блата, след това намажете с крема и слепете двата блата. 

  • 7

    На финала поръсете с още малко пудра захар.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Бърза камбала със зеленчуци
    40 мин.
  • Сангрия с бяло вино
    < 10 м.
  • Млечен крем от тиква
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Варите ли ракия? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...