Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Празнично свинско

Празнично свинско
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Празник:Коледа
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 80 С. Сложете средно голяма тава да се затопли.  

  • 2

    Загрейте тиган на котлона, намажете с мазнина месото и го сложете в тигана. Гответе за по 5 минути и от двете страни. Извадете в топлата тава и го запазете такова в загрятата фурна.  

  • 3

    В купа смесете захарта, солта и пипера, канелата, индийското орехче. Сложете маслото в тигана, сместа с подправките и нарязаните ябълки. Гответе колкото ябълките да се затоплят и омекнат леко. Извадете ябълките с решетъчна лъжица, разположете върху месото. Отново сложете в топлата фурна.  

  • 4

    Продължете да готвите соса до леко сгъстяване.

  • 5

    Сервирайте месото със соса и поръсено с орехи.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Пълнени яйца
    < 10 м.
  • Соленки с прошуто
    30 мин.
  • Задушено пиле
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
Програмист отваря хладилника, вади пакетче масло и чете - "Масло 72%". Връща го веднага и казва:- Скоро ще е готово!