Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Празнично свинско

Празнично свинско
Източник: Youtube
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Празник:Коледа
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
45 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 80 С. Сложете средно голяма тава да се затопли.  

  • 2

    Загрейте тиган на котлона, намажете с мазнина месото и го сложете в тигана. Гответе за по 5 минути и от двете страни. Извадете в топлата тава и го запазете такова в загрятата фурна.  

  • 3

    В купа смесете захарта, солта и пипера, канелата, индийското орехче. Сложете маслото в тигана, сместа с подправките и нарязаните ябълки. Гответе колкото ябълките да се затоплят и омекнат леко. Извадете ябълките с решетъчна лъжица, разположете върху месото. Отново сложете в топлата фурна.  

  • 4

    Продължете да готвите соса до леко сгъстяване.

  • 5

    Сервирайте месото със соса и поръсено с орехи.   

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салатата на леля
    < 10 м.
  • Макарони с шунка и сметана
    20 мин.
  • Kайзершмарн (палачинка по императорски)
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Понякога си казвам "Стига си ял, Пешоооо"... И продължавам да ям, щото не се казвам Пешо :D