Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Канелони "Розанела"

Канелони "Розанела"
Източник: Thinkstock/Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    За плънката: Накиснете хляба в студена вода. Изстискайте го добре и го смесете с кайма. Подправете сместа със сол, черен пипер, риган и мащерка. Напълнете канелоните със сместа с помощта на пош (шприц) или с дръжката на дървена лъжица.

  • 2

    Намажете тава с масло и наредете канелоните. Загрейте фурната на 175-200 С.

  • 3

    За соса: Сипете в тенджера сметаната и млякото и оставете сместа да заври.

  • 4

    Подправете със сол, черен пипер, щипка бульон и босилек. залейте канелоните със соса (той трябва да ги покрие напълно). Поръсете отгоре с пармезан и сложете бучки масло. Печете за 30 минути.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Зелева салата с дресинг от тахан
    30 мин.
  • Бързи и лесни сладки
    20 мин.
  • Пикантни пържени картофки
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Тази фокача е просто разкошна!
Майка се кара на невръстното си детенце: - Миткоооо, колко пъти да ти казвам да не си играеш около мен, докато готвя. Виж какво стана...