Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Задушени свински карантии

5
Задушени свински карантии
Източник: Люба Грънчарова
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
70 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сварявате сърцето, бъбреците, далака в подсолена вода. Нарязвате ги на кубчета.  

  • 2

    В загрято олио запържвате едро нарязания червен лук, добавяте нарязаните дреболии, виното и подправките. Оставяте да ври, докато сосът започне да се сгъстява. 

  • 3

    Тогава добавете нарязания дроб и оставете да поври още 10 мин.

  • 4

    Черният дроб не трябва да се обработва дълго време, ако искате да остане крехък и приятен за ядене.

Коментари(5)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
5
poli asenova
13.03.2013 | 19:09
Задушени, наистина стават вкусни дреболиите.
4
тихомира илиева
11.03.2013 | 20:16
Хапвам такива дреболии, но по рядко
3
kalinka kalinkova
07.03.2013 | 19:41
Специално аз много ги харесвам така
2
pepi damjnova
07.03.2013 | 18:54
Аз не ям такива дреболии,но мъжът ми много ги харесва и ще ги приготвя.
1
това е много претенциозно ястие , но мисля че е вкусно
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Картофени кюфтенца с праз и сирене
    30 мин.
  • Голяма палачинка
    30 мин.
  • Гарнитура от паниран лук
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...