За блата: Разбивате олиото и 2 чаени чаши захар до побеляване. Прибавяте киселото мляко и разбивате отново.
След това слагате канелата, какаото, содата, разбърквате хубаво и добавяте брашното.
Изсипвате сместа в предварително намазнена и набрашнена тавичка. Печете на 250 градуса.
След като изстине, приготвяте сиропа от 1/2 чаена чаша вода, 1/2 чаена чаша захар и 2 ванилии (да поври 7-8 минути).
След като сладкишът е напълно изстинал, го заливате със сиропа. Оставяте да изстине.
В една купа си изсипвате маслото (да престои на стайна температура, за да омекне), 1 чаена чаша захар и жълтъкът. Обърквате добре.
След като е изстинал, сиропираният сладкиш намазвате равномерно с глазурата отгоре и поръсвате с кокоса.
Преди да се сервира, трябва да престои 3-4 часа в хладилника, за да стегне глазурата!