Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Наденица от Средногорие

Наденица от Средногорие
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 2.6
(базиран на 5 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Месото се смила и към него се прибавят задушения в свинската мас лук, червения пипер и ситно счуканите черен пипер, кимион, чубрица, лютиви пиперки и чесън

  • 2

    Добавя се и 1 чаена чаша бульон, получен от сваряването на костите

  • 3

    Сместа се омесва добре и се оставя да престои едно денонощие, след което се напълват червата

  • 4

    Надениците се пускат във вряща вода и като заврят, се изваждат

  • 5

    Отцеждат се и се окачват на проветриво място да съхнат. Поднасят се пържени или печени.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Хайвер от авокадо
    < 10 м.
  • Бананово-шоколадов шейк
    < 10 м.
  • Пилешки дробчета с праз лук
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Обичам живота. Била съм и безумно, безнадеждно нещастна, разкъсвана от мъка, но през цялото време не съм спирала да вярвам, че просто...
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Най-вкусната спаначена пита!
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...