Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Канелони с рикота

24
Канелони с рикота
Източник: Thinkstock/ Guliver
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сварете канелоните в подсолена вода. След 10 минути, когато са готови, ги отцедете.

  • 2

    Смесете всичко, без соса Бешамел, в една купа, сложете половината пармезан, за да ви остане за поръсване.

  • 3

    Напълнете канелоните със сместа.

     

  • 4

    Загрейте фурната на 180 С, сложете канелоните в тавичка, залейте ги със соса и поръсете с останалия пармезан.

  • 5

    Пече за 15-20 минути, до получаването на златиста коричка.

Коментари(24)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
24
Iliana Todorova
03.08.2013 | 12:34
рикота казано на български език е извара.А спанака е най-подходящ в случая .
23
Отговор на коментар #18 от Martina Georgieva:
И аз задължително.
22
Много обичам италианска кухня.
21
кати
31.05.2013 | 13:52
Струва си да се опита това.
20
Анелия Петрова
31.05.2013 | 13:42
Супер са просто .
19
Бела Дона
31.05.2013 | 13:26
Изглеждат невероятно вкусно .
18
Martina Georgieva
31.05.2013 | 11:39
чудна рецепта ще я пробвам още довечера
17
stefaniika koleva
17.05.2013 | 12:29
Супер ще са, усещам.
16
poli asenova
17.05.2013 | 09:21
Ще се пробвам и ад да ги направя.
15
vili deneva
16.05.2013 | 15:43
Отговор на коментар #13 от gabriela gabrielova:
Много съблазняват.
14
vili deneva
16.05.2013 | 15:43
Ще ги направя задължително.
13
gabriela gabrielova
16.05.2013 | 09:42
И мен ме съблазниха и ще ги направя.
12
тихомира илиева
15.05.2013 | 13:08
Толкова добре изглежда, че няма как да не го пробвам.
11
kalinka kalinkova
15.05.2013 | 09:12
Изкушиха ме и ще ги опитам.
10
pepi damjnova
14.05.2013 | 14:45
Ще ги опитам.
9
elena atanasova
14.05.2013 | 09:04
Ще пробвам тази рецепта.
8
zvetanka ivanova
13.05.2013 | 22:33
Отговор на коментар #5 от Silviq Milenova:
И аз, много ми допадна.
7
zvetanka ivanova
13.05.2013 | 22:33
Чудесно се е получило.
6
Nina Stanislavova
13.05.2013 | 15:47
тези канелони и рикота нямам никаква идея къде да ги намеря
5
Silviq Milenova
13.05.2013 | 15:28
И аз много харесах рецептата и ще я пробвам задължително
4
Desislava Stoyanova
13.05.2013 | 15:06
МНого интересно трябва да го пробвам!
3
Emnuella
13.05.2013 | 15:03
Отговор на коментар #1 от ана:
И аз съм фенка на екзотичната храна:)
2
Emnuella
13.05.2013 | 15:02
Много обичам канелони:)
1
ана
13.05.2013 | 13:58
Всякакви такива чудесийца обичам, хубава рецепта.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Гаспачо
    15 мин.
  • Крем с череши
    15 мин.
  • Риба с естрагон
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Бъди верен на себе си, не само защото това е част от пътя към щастието, а и защото е единственият начин да имаш живот, който си...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Тази фокача е просто разкошна!
След като изслуша всичките ми желания, златната рибка ме изгледа тъжно и каза: - Изяж ме...