Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Пилешки дробчета на тиган

Пилешки дробчета на тиган
Източник: Violeta Mateva
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Сезон:есен
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    В тиган с олио задушаваме нарязания на полумесеци лук, нарязаните чушки сладки и люта, почистени от семената, докато омекнат.

  • 2

    Прибавяме дробчета, поръсваме със сол и черен пипер.

  • 3

    Пържим ги, докато сменят цвета си, като разбъркваме непрекъснато.

  • 4

    Добавяме настъргания домат, червения пипер, малко водичка и риган. Оставяме на тих огън да се готви, докато повечето течност изври. 

  • 5

    Поръсваме с риган, магданоз и поднасяме.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Леле, какво му мислим на това руло
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...