Кипнете подсолена вода в тенджера.
През това време, подгответе чушките, като им отрежете частта с дръжката и премахнете семките внимателно.
Сварете ги за 5 минути във врящата вода и отцедете. Осолете ги отвътре.
В голям тиган сотирайте телешката кайма с лука за около 5 минути, или докато месото покафенее. Отцедете излишната мазнина (ако има такава) и подправете със сол и пипер.
Добавете доматите от консерва, ориза, водата (пол.ч.ч.) и соса Уорчестър. Покрийте и оставете да покъкри петнайсетина минути. Махнете от огъня и прибавете рендосания кашкавал или сирене чедър.
Включете фурната на 175 С, да се загрее хубаво. Напълнете всяка чушка със сместа и ги подредете с отвора нагоре в леко намазнена тава.
В купа смесете доматената паста с малко вода и разбъркайте, трябва да се получи консистенцията на сос. Излейте върху чушките.
Покрийте с фолио и печете около половин час, или до готовност на всички продукти.