Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Кълцано кисело зеле

Кълцано кисело зеле
Източник: Уикипедия
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:зимнина/туршии
Националност:българска кухня
Сезон:есен
Кулинар:
Рейтинг: 3
(базиран на 10 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте зелето и издълбайте кочана

  • 2

    След това го нарежете на дълги и тънки ивици

  • 3

    Сложете зелето в широк голям съд и го посолете

  • 4

    Леко го объркайте и намачкайте

  • 5

    След като престои 30-60 минути, напълнете бурканите

  • 6

    Притиснете силно отгоре и покрийте повърхността с цели листа

  • 7

    Препоръчва се рязаното кисело зеле да се приготвя в буркани с вместимост до 3 литра

  • 8

    Ако искате да имате зеле до пролетта, налейте отгоре в бурканите малко олио.

продукти
250 гр.сол
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Ябълково вино
    < 10 м.
  • Фъстъчени бисквитки с шоколадов център
    30 мин.
  • Медени скариди върху салата
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
Човек жертва здравето си с идеята да спечели пари, след това дава парите си, за да възстанови здравето си. Ядосва се за бъдещето си,...
  • Две разкошни кексчета в чашки
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
Намерих чиния с торта в хладилника и бележка "НЕ ЯЖ"! Сега в хладилника има празна чиния с бележка "Една торта НЕ може да ми нарежда...