Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Телешки джолан със сини сливи

Телешки джолан със сини сливи
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 1
(базиран на 1 отзив)
време
60 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Измийте и подсушете шайбите джолан. Запържете от двете страни. Добавете ситно нарязания праз и задушете за 5 мин. Прибавете червения, черения пипер и солта. Налейте вода и оставете на умерен огън, докато се свари месото.

  • 2

    Когато месото омекне, сипете сливите. Оставете ястието още малко да поври, докато набъбнат сливите. 

  • 3

    Разредете нишестето с малко вода и сгъстете ястието. Поръсете с магданоз и поднесете.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Плодова кошничка с изненада
    20 мин.
  • Салата от китайско зеле
    15 мин.
  • Кюфта
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...