Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свински шницел със сос

Свински шницел със сос
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Смесете галетата и брашното. Овкусете със сол и пипер. Сложете яйцата в друга купа и го разбийте.

  • 2

    Сгорещете зехтина в тиган. Потопете свинските шницели първо в яйцата, после в сухата смес и пържете до златистокафяво. Нужни са около 5 минути за всяка страна.

  • 3

    След като извадите пницелите, в същата мазнина запържете гъбите и лука.

  • 4

    Добавете водата и кубчето телешки бульон. Гответе около 20 минути под капак.

  • 5

    Смесете нишестето и квасената сметана. Изсипете сместа в ястието.

  • 6

    Смесете нишестето и квасената сметана. Изсипете сместа в ястието.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Ябълково вино
    < 10 м.
  • Фъстъчени бисквитки с шоколадов център
    30 мин.
  • Медени скариди върху салата
    20 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...