Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Скариди върху ориз

6
Скариди върху ориз
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Сложете ориза да се вари на тих огън в подсолена вода в съотношение 1 част ориз 3 части вода.

  • 2

    Задушете шалота в зехтина със сол и черен пипер. Добавете срязаните на половина домати. Сипете виното I оставете да изври алкохола. След това добавете почистените скариди.

  • 3

    Ястието е готово след 7-8 минути. Добавете и разбъркайте с нарязания босилек.

  • 4

    Изсипете соса върху ориза и сервирайте.

продукти
Коментари(6)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Подреди по: Най-нови | Най-стари
6
gabriela gabrielova
20.02.2014 | 10:43
Струва ми се вкусно ястие.
5
elena atanasova
19.02.2014 | 21:33
Бих опитала от предложението.
4
poli asenova
18.02.2014 | 10:41
Отговор на коментар #2 от kalinka kalinkova:
И аз бих пробвала .
3
poli asenova
18.02.2014 | 10:41
Не съм опитвала досега.
2
kalinka kalinkova
17.02.2014 | 20:06
Трябва да пробвам рецептата.
1
kalinka kalinkova
17.02.2014 | 20:06
Вкусно е това ястие.
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Гаспачо
    15 мин.
  • Крем с череши
    15 мин.
  • Риба с естрагон
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав... Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Две разкошни кексчета в чашки
- Скъпа, какво има за вечеря? - Днес сготвих Крайно Мързеливи сарми... - Какво пък значи това? - Ами, зелевите листа са в буркан,...