Разрязваме фазана на порции и го сваряваме в тенджера под налягане за около 40 минути заедно с моркова, който сме нарязали на едро, черния пипер на зърна, скилидките чесън, дафиновия лист и малко сол.
Прибавяме червеното вино и мазнината.
След като фазанът е сварен, го изваждаме и го оставаме настрани да поизстине.
Разбиваме си яйцата, в отделна чиния слагаме брашно и в друга галета.
Вземаме парчета фазан и потапяме първо в яйце, като се стремим цялото парче да е в яйце, после в брашно.
След това пак топим в яйце и накрая овалваме в галета.
Пържим в добре сгорещена мазнина.
Накрая украсяваме с резенчета лимон. :) Това е, надявам се рецептата да Ви хареса и да я изпробвате!!