Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Агнешка чорба

Агнешка чорба
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:супа
Националност:българска кухня
Сезон:пролет
Рейтинг: 5
(базиран на 2 отзива)
време
> 90 м.
порции
Промени
Рецептата е лесна
Начин на приготвяне
  • 1

    Нарежете агнешкото месо на парченца и сварете до полуготовност. Добавете нарязания на ситно кромид лук и морков. Варете до готовност.

  • 2

    Прибавете шепа фиде, накълцания пресен лук и домати. Варете още 10 минути. Посолете и подправете с подправки.

  • 3

    Свалете от котлона и поръсете със ситно нарязан магданоз.

  • 4

    Приятен апетит.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко,...
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Две разкошни кексчета в чашки
Наденица на тиган!- Нямаме.- Свински шишчета!- Нямаме.- Тогава... Тогава агнешко печено!- Нямаме.- Нямате, нямате! И на това, ако смея...