Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Условия за ползване

Правила за ползванеАвторски права

 

Всички елементи на съдържанието на www.kulinar.bg включително дизайн, софтуерни програми, текст, рисунки, графики, скици и друга информация или елементи, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на собствениците на www.kulinar.bg и неговите партньори, предоставили съответната информация, като нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство

 

Всяко неразрешено ползване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта без писмено разрешение на собствениците на www.kulinar.bg и/или неговите партньори е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред.

 

Потребители

 

Чрез достъпа до (зареждането) на интернет страницата на www.kulinar.bg всеки потребител е длъжен да се запознае с настоящите Условия за ползване на сайта, като при прочитането и запознаването с тях, той удостоверява, че при следващо ползване (зареждане на www.kulinar.bg) той е съгласен с тях. Всеки потребител има правото да използвате услугите на сайта единствено за лични/нетърговски цели, като се съгласява, че информацията, публикувана на сайта www.kulinar.bg, не може да бъде причина за предявяване на негови искове към www.kulinar.bg и неговите собственици.


Регистрация и потребителско съдържание


Регистрирайки се в сайта, потребителите получават правото да предлагат и публикуват съдържание. Като приемат настоящите Условия за ползване, регистрираните потребители декларират, че предложеното от тях съдържание не нарушава авторски права на трета страна, създадено е от самите потребители и www.kulinar.bg и неговите собственици не носят отговорност за въпросното съдържание.Изпращайки дадено съдържание, потребителите предоставят на
www.kulinar.bg безплатен лиценз за публикуване, препубликуване или ползване по друг начин на текстове, снимки и/или мултимедийни материали във всякакъв формат и различни поводи в самия сайт, негови партньорски сайтове и/или друг медиен формат. Сайтът www.kulinar.bgси запазва правото да премахва и/или редактира потребителско съдържание.


За потребителско съдържание се считат и оставените от потребителите коментари под материали в сайта, включително и коментари във форума на www.kulinar.bg. Потребителите приемат, че при публикуването на коментари не се допуска груб и обиден тон, обиди на расова, етническа, полова или друга основа, рекламни елементи, вулгарно съдържание или връзки към такова и т.н.Коментарът от даден потребител се показва на сайта заедно с неговото име, но в случай на нарушение на Условията за ползване www.kulinar.bg си запазва правото да нанася редакции или да изтрива коментара.


Лични данни3БЕЙ.БГ АД (собственик на
www.kulinar.bg) е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. Всички лични данни, които потребителите предоставят, са неприкосновени и няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен в случаите, в които самите потребители са се съгласили дадена информация за тях да се показва в личния им профил в www.kulinar.bg.При участие в различни инициативи, реализирани в www.kulinar.bg и неговите собственици, изискващи регистрация в сайта или сайтовете от групата, потребителят се съгласява, че предоставя личните си данни на www.kulinar.bg и неговите собственици доброволно и няма претенции за това. Всеки потребител е длъжен да опазва потребителското си име и парола, като използването им от трети лица е възможно, само когато регистрирания потребител ги е предоставил доброволно на тях.При загубване, забравяне и/или съмнения за нерегламентирано използване от трети лица на потребителското си име и парола (право за достъп) на регистриран потребител на сайта www.kulinar.bg, той е длъжен веднага да го промени и/или да уведоми www.kulinar.bg. В противен случай последствията и/или исковете от използването на потребителското име и парола (право за достъп) от трети лица, са за сметка на регистрирания потребител получил първи одобрение за потребителското име и парола (право за достъп) от www.kulinar.bg.

 

Сайтът www.kulinar.bg и неговите собственици, въпреки неприкосновеността на личните данни, си запазват правото да предоставят лична информация в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. 3БЕЙ.БГ АД може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за посещенията върху техните рекламни банери и линкове, да изготвя вътрешни статистики, както и за целите на своя директен маркетинг и директния маркетинг на своите партньори.Сайтът www.kulinar.bg и неговите собственици не носят отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информацията в този сайт.


Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Крем от мандарини
    30 мин.
  • Нещо като "пица" от кайма
    30 мин.
  • Ориз с кориандър и лайм
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1