Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Свинско с боровинков конфитюр

Свинско с боровинков конфитюр
Източник: Thinkstock / Guliver
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:основно
Кулинар:
Рейтинг: 5
(базиран на 1 отзив)
време
30 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Загрейте фурната на 100 градуса.

  • 2

    В малка купа смесете мащерката, градинския чай, солта и пипера. Поръсете свинските филета добре.

  • 3

    Разтопете брашното и зехтина. Запържете месото по 4-5 минути от двете страни.

  • 4

    След като е готово, го сложете в предварително загрятата слабо фурна, за да не изстива.

  • 5

    В тиган сложете боровинковия конфитюр, портокаловия сок и оцета. Оставете да заври и гответе 2 до 3 минути.

  • 6

    Разпределете соса в чинии за сервиране, след което изкарайте месото и го поставете върху соса. Може и обратното.

  • 7

    По желание може да гарнирате с прясна мащерка.

Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Салата със смокини
    15 мин.
  • Кленови курабийки с орехи
    20 мин.
  • Невероятно свинско с орехи и мед
    30 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Достойнството на един човек не може да бъде отнето, то може да бъде само загубено." Антон Павлович Чехов
  • Еха, чудна идея за закуска
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Трябва да опитате тази вкусотия...ние нямаме думи да я опишем - Локуменик
- Имате ли боксови ръкавици?- Не!- Имате ли шапка за плуване?- Не!- А имате ли кънки?- Но Господине, ние продаваме шоколад!- Тогава ми...