Нарежете кренвиршите на големи кръгчета, а бекона на ивички и ги запържете в тиган за 2-3 минути в малко зехтин, докато придобият червеникав загар.
еждувременно в тенджера изсипете гореща вода и я оставете да заври. Дръпнете кренвиршите настрана и във всяко късче набучете около 6-7 спагети. Така спагетите придобиват много интересен вид.
След като сте набучили във всички кренвирши спагети, ги потопете във врящата вода, добавете 1 щипка сол и няколко капки от зехтина и ги оставете да омекнат около 7-8 минути.
Междувременно в тигана с бекона добавете бурканчето с доматен сос и нарязаната на ситно скилидка чесън.
Разбърквайте го постоянно около 2-3 минути и после разделете в две чинии. Отгоре сложете спагетите и поръсете с нарязан магданоз и черен пипер.