Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Плодове с хрупкава коричка

Плодове с хрупкава коричка
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Плодовете нарежете на парчета - сливи, дюли, круши, ябълки. Сложете в тенджера с 2 с.л. захар, подправките и 100 милилитра вода. Сварете, докато омекнат и се изпари водата. Сипете в тавичка и покрийте с тесто.

  • 2

    За тестото: Масло, яйце, брашно, щипка сол, 1 с.л. захар и 1 с.л. вода.
    Разточете, излейте върху плодовете, направете отвори, докато се пече да се изпарява течността. 

  • 3

    Намажете с яйце и печете на 180 С 20 мин.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Бързи и вкусни бухтички
    15 мин.
  • Паста с маслини
    20 мин.
  • Мухамара - разядка с печени чушки и орехи
    15 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните?
Понякога това,което за останалият свят е грешка,за теб може да е единственият момент,в който си живял истински!
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Само си представете как се топи в устата тази питка...
  • Най-вкусните чушки бюрек!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
Жена и мъж се карат.  Жената: - КАКВО искаш? Мъжът: - Нека си спестим 1 час - напрво ми кажи какво искам...