Моят Кулинар Вход | Регистрация
Ключови думи
Тип ястие
Вид меню
15
30
60

Плодове с хрупкава коричка

Плодове с хрупкава коричка
Източник: lubagrancharova
Добави в Моят Кулинар
Рейтинг: 0
(още не е оценена)
време
40 мин.
порции
Промени
Рецептата е умерено трудна
Начин на приготвяне
  • 1

    Плодовете нарежете на парчета - сливи, дюли, круши, ябълки. Сложете в тенджера с 2 с.л. захар, подправките и 100 милилитра вода. Сварете, докато омекнат и се изпари водата. Сипете в тавичка и покрийте с тесто.

  • 2

    За тестото: Масло, яйце, брашно, щипка сол, 1 с.л. захар и 1 с.л. вода.
    Разточете, излейте върху плодовете, направете отвори, докато се пече да се изпарява течността. 

  • 3

    Намажете с яйце и печете на 180 С 20 мин.

продукти
Коментари(0)
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
изпрати
WebKBD
Предложи рецепта
Регистрирай се и предложи рецепта, запази
любимите си рецепти и коментирай в сайта!
  • Студени пълнени чушки за прeдястие
    < 10 м.
  • Ирландски коктейл
    < 10 м.
  • Касерола с пилешко
    40 мин.
Виж бърза и вкусна идея за трапезата.
Всеки ден в 16.00 ч. - ново предложение!
Любопитно
Най-ново
Най-четено
Резултати | Архив
Анкета
Какво мислите за биохраните? 1
"Можеш да прекараш минути, часове, дни, седмици или дори месеци, анализирайки отново и отново ситуацията, опитвайки се да сглобиш...
  • Домашна торта, която няма как да не ви хареса!
  • Леле, какво му мислим на това руло
  • Тази фокача е просто разкошна!
  • Най-вкусната спаначена пита!
  • Вкусен джолан с колбас и зеле
15-ти септември.Иванчо тръгва на училище за първи път. Бабата: –Не обиждай момичетата и не ги дърпай за...